KALEMAGO NATURAL
KALEMAGO NATURAL
THE STORY
KOPI KALEMAGOは、インドネシア中部スラウェシのナプ渓谷にあるロレ・リンドゥ生物圏保護区の標高1100〜1200メートルで有機的に栽培された厳選されたコーヒー豆から作られています。栽培過程では、KOPI KALEMAGOは肥料、殺虫剤、除草剤のいずれにも無機物質を使用していません。肥料は、地元の微生物を使って有機物を処理し、周辺地域から得た原材料を利用しています。同様に、害虫管理には有機的な材料から作られた選りすぐりの有機殺虫剤を使用しており、これが殺虫効果を発揮します。雑草の管理は、合成除草剤を使わずに手作業で行われています(草むしり)。
カレマゴ・ ナチュラル
KOPI KALEMAGO is processed from selected coffee beans grown organically at an altitude of 1100-1200 meters above sea level, in the Lore Lindu Biosphere Reserve, Napu Valley, Central Sulawesi, Indonesia. During the cultivation process, KOPI KALEMAGO does not use any inorganic materials, whether for fertilization, insecticides, or herbicides. The fertilization process utilizes raw materials from the surrounding area, processed from organic matter using local microorganisms. Similarly, pest control is managed using organic insecticides made from carefully selected organic materials that function as insect repellents. For weed control, it is done manually (weeding) without using synthetic herbicides.